Bli medlem av Berntine

Vi er en hyggelig gjeng med kvinner og menn, som deltar aktivt med å holde Berntine i meget god stand.  Vi driver skuta på dugnad.  Om sommeren seiler de som er utdannet som mannskap med skute.  Ellers på året gjøres det vedlikeholdsarbeid og oppgraderinger for ny sesong.

Vi har behov for folk som ønsker å ha en hyggelig hobby med vedlikehold av verdens eldste seilende ishavsskuter, og/eller ønsker være mannskap ombord.  Vi sørger for å utdanning og sertifisering av mannskap.  Når det gjelder vedlikehold, så jobber vi i små grupper, slik at vi kan  utveksle erfaring, og i fellesskap utføre oppgaver.

Vi har også stort behov for skippere gjennom sesongen, så hvis du er, eller kjenner noen, så hjertelig velkommen.

I tillegg til dugnader, har vi også hyggelige sosiale samlinger.  Berntine er en del av Loggen Kystlag Tønsberg – Tønsberg Kystkultursenter. 

Berntine gjengen har dugnader hver tirsdag med oppstart klokken 17.30, og felles avslutning med kaffe og kake for hele Loggen klokken 20.00.  Vi holder til i Torpedomagasinet, som er bygning til Tønsberg Kystkultursenter nærmest kanalbrua.  Ishavskuta Berntine ligger på brygga på utsiden av bygningen.

Stikk innom på tirsdager kl 17.30, eller ta kontakt med Hans Olaf Marthinsen på telefon 97544958, så kan du få nærmere informasjon.

Velkommen