Blues Cruise med Berntine   10. juni 2022 !! 

Skjalg Fiskebøl og Runar Hauge – på hhv akustisk gitar og kontrabass gir oss blå toner i sommerkvelden mens Berntine tar deg med på en rundtur i Færder skjærgården. De spiller låter av Cornelis Vreswijk fra tidlige album og utover 70 og 80 tallet. Noe blueslåter av Roffe Larsson og mer tradisjonell blues av forskjellige artister. De kaller seg «Spredte blå byger». Førstemann til mølla – skuta tar bare 40 passasjerer. Skuta har skjenkerett og det gis enkel servering på billetten.   Pris kr 480.-.     Avgang fra Tollbodbrygga i Tønsberg kl 17.30.  Slutter kl. 22.00.

Velkommen til en fin aften !!

Sjekk ut og bestill billett på «TicketCo»  !.

Bluescruise med Berntine 10. juni 2022 (ticketco.events)

Evert Taube Seilas – Så länge skutan kan gå.  5. august 2022.

En reise i Evert Taubs musikalske univers. Mange kjente og ukjente perler fra Taube sin store viseskatt presenteres med humor og varme på tur i skjærgården Nøtterøy rundt ombord på ishavsskuta Berntine. Musikerne har høstet mange lovord for sine fremragende Taube tolkninger. Disse vil garantert skape god sommerstemning ombord.

Avgang fra Tollbodbrygga i Tønsberg kl 1730, slutt kl. 22.00.

Kristin Gjelsnes vocal, Wilfred Liljeroos vocal, Kyrre Bill Iversen trekkspill, Fredrik Eeg piano, Tom Rudi Aadne bass

Sjekk ut og bestill billett på «TicketCo»  !.

Evert Taube så länge skutan kan gå – sommercruise med Berntine (ticketco.events)

Konsert med Linda Kvam og Terje Johanessen på Berntine 17. Juni 2022.

LINDA KVAM , en velkjent artist for mange. Et fyrverkeri på scenen som i tillegg til egne låter opptrer med kjente coverlåter. Vokalisten og singer/songwriteren fra Tønsberg har spilt i band siden hun var 15 år. I hennes musikk er både blues, country og rock viktige ingredienser.

Linda har med seg TERJE JOHANESSEN som er en usedvanlig dyktig musiker som både har produsert og spiller et utall instrumenter og synger.

Du kan nyte konserten ombord på Ishavsskuta Berntine som tar deg Nøtterøy rundt. Det er åpen bar og enkel servering ombord.

Avgang fra Tollbodbrygga i Tønsberg kl 1730.  Slutt kl. 22.00.

Sjekk ut og bestill billett på «TicketCo»  !.

Nøtterøy rundt med Linda Kvam og Espen Liland 17. juni 2022 (ticketco.events)

 Solnedgang på Berntine i Færder Nasjonalpark

Velkommen om bord til en vakker avslutning på kvelden med solnedgang over havet.
Avgang fra dampskipsbryggen (nedenfor hotell Klubben)
Bestill Berntine for firmasamling, vennetur, jubileum osv.
Velkommen til en romantisk tur.

Seil med Berntine

Det er seilsesong fra mai og ut september.
I oktober  avtales særskilt via vår booking.
Det vil i juli bli arrangert spesielle tematurer som annonseres i media og på denne hjemmesiden.
Påmelding via booking@berntine.no

Reis hvor du vil

Bestillingsturer med mangfoldige flotte ruter eller reisemål. Jensesundet, Bolærne,  Fulehuk fyr etc. Nytt i år er et nytt bryggeanlegg på Fulehuk fyr som gjør det mulig å legge til dersom været tillater.
Kontakt oss og vi lager et opplegg sammen med deg til en fornuftig pris.
Vi lover deg noen uforglemmelige opplevelser!

Gå ombord på utsiden

Ønsker dere å bruke tiden mer i den ytre skjærgård kan dere gå ombord på flere brygger lenger ute. Dette avtales nærmere.

Firmaturer

Båtturer for de ansatte har blitt et populært tiltak blant  bedrifter. Berntine er tilgjengelig for de helt spesielle firmaturene. Å få sjansen til å være med på verdens eldste ishavseiler er noe som blir satt veldig stor pris på og vil bli husket og pratet om lenge.
 

Berntine rommet på Kystkultursenteret !

Vi kan også tilby møtelokale med maritimt preg på Berntine sin base på brygga ved skuten.  Her er det mulig å starte turen med foredrag, KickOff osv.  Plass til 16 personer.  Det er lerret på veggen, og fri internett.  Ta med eventuelt prosjektor/pc selv.  Ved booking så legges ønske om bruk av rommet inn i «Annen info».
 
 

Offentlig representasjon

Vi oppfordrer kommuner og bedrifter til å leie Berntine til representasjon. Historien om Berntine og den uformelle stemningen ombord gir et godt samtalemiljø, som verdsettes av nordmenn på lik linje som utenlandske gjester. Berntine fantastiske historie er et glimrende eksempel på hvorfor det er så viktig å ta vare på vår historiske og kulturelle arv.

Brylluper og Jubileer

For de som ønsker et fantastisk og meget orginalt bryllup så vil Berntine være et helt spesielt godt valg. Det er få båter som har vært i drift, godt vedlikeholdt i over lang tid og samtidig veldig godt brukt. Det å sette et symbol på et ekteskap på ei skute som har så lang og flott historie vil huskes gjennom et langt liv.

Urnenedsetting i havet.

Vi tilbyr en stille og vakker ramme rundt urnenedsetting i havet fra Berntine.
Vi har godkjent autorisasjon og kan tilby servering om bord.
Kontakt gjerne ditt begravelsesbyrå for planlegging og innhold i sermonien.

Andre utleie formål

Vi ser gjerne at Berntine blir brukt til filminnspilling eller produksjon, samt scenebåt, eller for andre helt spesielle anledninger.
 
Vedlikeholdet og driften av Ishavsskuta Berntine skal blant annet finansieres via utleie og chartervirksomhet.5